13 de febr. 2018

Ja en portem 25!






Hola a tothom, 

Estem vivint dies importants i emocionants!!! Han passat 25 anys des d'aquell 12 de febrer del 1993. Com podeu imaginar hem viscut i sobreviscut a moltes experiències i esdeveniments... Hem passat de ser una microempresa a una empresa petita normal i corrent. I precisament aquesta "normalitat" ha estat la clau d'aquest enfortiment, creixement i resistència davant de tots i cadascun dels obstacles que hem anat superant.

Avui, mirem endavant amb la confiança que ens dóna el nostre passat i el present actual. Però per continuar cap al futur, abans que res cal donar gràcies, l'agraiment és important i necessari. Segur que em deixaré algú, demano disculpes per endavant.

Gràcies Joan Fuster per introduir-nos en aquest món i ser el nostre "mestre".

Gràcies a l'equip de Can Boix, amb en Joan Pallarès al capdavant, per deixar-nos aprendre tant pel que fa a qualitat i servei al vostre costat.

Gràcies Josep Maria Caire per confiar en nosaltres en matèria financera quan érem inajudables.

Gracias Miguel Antón y Gabi Cereto por apostar por nosotros en materia de seguros cuando el sector estaba verde verde verde

Thank you Professor Paddy Miller for your mentoring, teaching, knowledge, trust and commitment to us. It has been an excellent trip with you beside us.

Thank you Professor Yih-Teen Lee for your way of being, your lessons, your opinions and your confidence with us.

Merci beaucoup à l'équipe de Llosa pour ces relations d'affaires de plus de 10 anys.

Gràcies Marc Blasco i Sixte Abadia per fer-nos pensar i ajudar-nos a organitzar de manera més professional.

Gràcies a tots els meus alumnes i professors de l’Escola Sagrada Família  i de la Fundació Blanquerna (psicòlogues incloses) pel què m'heu donat i exigit, i per compartir moments amb vosaltres difícils d’oblidar.

Gràcies Joana de Cal Peretó per la teva eficiència, ser tant positiva, valenta i “dolça”, de tu també hem après.

Gràcies Josep Maria Massanès i Miquel Vilella per haver-nos ajudat i rescatat tantes vegades com ens ha calgut en paratges difícils i poc coneguts.

Gràcies a la gent de Ponts, especialment a tots els amics del Pere Vilella, que sempre ens han donat un cop de mà quan ha calgut de manera desinteressada. Moltes gràcies!

Gràcies a les noies de la Gestoria Teixidor de Ponts, la Núria i la Inés. Hem anat de menys a més i quina feinada que us hem acabat donant! Moltíssimes gràcies!

Gràcies a la Fundació Pere i Robert Vergés, amb l’Olga Serra al capdavant, per confiar-nos la gestió de Mas Fortet durant tants anys.

Gràcies a Eurofitness per deixar-nos compartir el projecte del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Físico Esportives al Medi Natural.

Gràcies a tots i cadascun dels nostres clients, amb la majoria dels quals hem pujat de categoria i ja som amics. Vosaltres sou el nostre motor, el nostre control de qualitat i el motiu pel qual volem oferir més i millor i sabeu que si només depèn de nosaltres això és així. Moltes moltes gràcies a tots! I especialment als més antics a l’Escola Pia Balmes, la Fundació Pere i Robert Vergés, Iese Business School, Inefc Lleida i la Fundació Blanquerna.

Gràcies a tots aquells que heu treballat amb nosaltres i el destí us ha portat a altres territoris diferents al nostre, especialment a la Laura Simón i l’Enric Mayo. Sempre estareu tocats per Segre Mitjà. Gràcies Josep Maria Caubet per voler compartir i iniciar amb mi aquesta idea. Gràcies Jaume Balaguer, el nostre soci de Ponts, per ser als moments més importants de la nostra història i el teu acompanyament durant tots aquests anys. Gràcies a l’equip actual; res seria com és sense vosaltres!!! Per tant, Sandra, Borja, Laura, Alvaro, Carles, Georgina, Joan i Ferran… ENDAVANT!!!

I moltes gràcies Jordi Broca i Pere Vilella per tot: pels bons i mals moments. Qui us ha vist i qui us veu!!! Només teniu un cosa en comú de quan vau començar: continueu essent uns autèntics PANZERS!!! Certament, difícilment aguantaríeu dos barrancs diaris durant 5 dies però el ritme que porteu només em produeix admiració i per damunt de tot respecte. És per això que encara ens queden 25 anys més!!!

Jordi Barrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xarxes Socials

Facebook Instagram Twitter Linkedin WhatsApp Youtube

Contacte

Ens trobaràs a Marquès de Sentmenat 73, 08029 Barcelona